Čas, ki se odraža tudi na našem obrazu ne moremo ustaviti, zato se bomo v današnji temi dotaknili nege obraza.

 

Seveda se ne moremo izogniti staranju lahko pa pripomoremo, da s svojim življenjskim slogom skrbjo za svoje telo in načinom življenja to omilimo in dlje zgledamo mlajši in fit. Nega obraza pripomore, da naš obraz zgleda svež in mladosten tudi ko nismo rosno mladi. Naj bo umivanje obraza obred in ne le rutinsko umivanje, saj z negovanim obrazom poskrbite tudi za nego svoje duše. Večini pomeni vsakodnevno umivanje obraza nujno zlo, na nego obraza pa pozabijo.

“Pravilna nega obraza in z nekaj preprostimi triki do lepšega in sijočega videza”

A ravno pravilna nega in nekaj majhnih preprostih trikov lahko naredijo veliko za naš lepši videz, manj gubic, manj aken in večjo prožnost kože. Ne glede na to kakšen tip kože imate vam lahko vsakodnevna rutina nege obraza pomaga pri vzdrževanju zdravja kože in izboljša splošno počutje. Nega obraza pa vam pomaga odpraviti ali omiliti težave kot so akne, temne lise ali brazgotine. S pravilno nego in drobnimi triki dosežemo na koži boljše počutje, nasmešek na ustnicah, manj gubic, sijočo polt, imamo bolj čisto kožo in manj aken, znebimo se zabuhlosti in podočnjakov, koža ima lepši videz… Če želimo vse to doseči pa je nujo potrebna vsakodnevna nega obraza, katero izvajamo dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer.

“Preden se lotimo nege poskrbimo za temeljito umivanje rok”

Vsak dan naj bo nasmejan in razigran. Veselite se vskaega novega dne!

Pred čiščenjem obraza si prvo temeljito umijemo roke, saj naši nohti skrivajo veliko nečistoč, katerih ne želimo prenesti na naš obraz. Z mlačno vodo si splaknimo obraz in na roko nanesemo čistilno sredstvo za obraz pomembno je da si sredstvo s krožnimi gibi vmasiramo v obraz saj s tem vzpodbudimo prekrvavitev. Na koncu postopka si obraz umijemo s hladno vodo saj s tem zapremo pore, in popivnamo s čisto brisačo. Ne glede na vaš tip kože je vsakodnevna skrb nege obraza zrcalo zdravja in izraz splošno dobrega počutja.

Priporočeni izdelki

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Main Menu