Dobrodošli na spletnem mestu www.brandback.si. Prosimo vas, da si preberete pravne podlage, pogoje poslovanja, politiko zasebnosti, seznanite z avtorskimi pravicami našega spletnega mesta ipd. Z uporabo tega spletnega mesta www.brandback.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pravne podlage in pogoje uporabe, ter se z njimi v celoti strinja. Brandback Andrej Brajer s.p. si pridržuje pravico, da pravne podlage, pogoje uporabe ali poslovanja brez predhodnega obvestila kadarkoli spremeni. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev. Z vstopom na to spletno mesto vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema te splošne pogoje uporabe spletne strani.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Spletna trgovina Brandback je namenjena predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Trgovino upravlja podjetje Brandback, Andrej Brajer s.p. Splošni pogoji veljajo tudi za naročila oddana prek e-pošte ali telefona. Vse o pogojih poslovanja si preberite na podstrani pogoji poslovanja.

Vsebina, avtorske pravice in intelektualna lastnina

Podatki, zbrani na tej spletni strani, so bili pripravljeni natančno in skrbno. Kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak. Če ste napako opazili, vas prosimo, da nas na to opozorite na elektronski naslov info@brandback.si. Napake, na katere bomo opozorjeni, bomo poskusili čim prej popraviti.

Vsa gradiva, objavljena na spletni strani www.brandback.si so avtorsko zaščitena. Predstavitev in vsa vsebina tega spletnega mesta je zaščitena s pravicami o intelektualni lastnini. Podatke, besedila, slike, izvorno kodo in grafični material, ki jih vsebuje to spletno mesto, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati ali objaviti v celoti ali po delih za kakršenkoli namen brez prejšnjega pisnega soglasja skrbnika spletnega mesta oziroma avtorja nastalega gradiva.

Osnovni podatki, informacije, pravne podlage: Brandback, Andrej Brajer s.p.

Izdelava in grafično oblikovanje spletne trgovine: Smart up, Martin Težak s.p.

Splošni opisi: Brandback, Andrej Brajer s.p.

Dodatni opisi izdelkov: Maja Brajer, Smart up, Martin Težak s.p.

Avtorji fotografij: Martin Težak, druge slike z dovoljenji avtorjev, lastnikov oziroma licenčne fotografije.

Obdelava fotografij za spletno mesto: Smart up, Martin Težak s.p.

Brandback, Andrej Brajer s.p. bo po najboljših močeh poizkusil zagotoviti, da bodo podatki na spletnem mestu tem bolj popolni, točni, celoviti in zanesljivi. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske ali druge napake oziroma pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih in ostalih podatkov. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Vsa vsebina je lahko objavljena tudi na socialnih omrežjih in na drugih spletnih straneh, ki so v lasti podjetja Brandback oziroma avtorjev gradiva. Če uporabnik brez vednosti lastnika/ov oziroma avtorja prenaša vsebino, ki je zaščitena v skladu z Zakonom o intelektualni lastnini, zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah in drugimi predpisi, lahko kazensko odgovarja.

Uporaba piškotkov

Skrbnik spletnega mesta uporablja tehnologijo piškotkov, ki mu omogoča sledenje poti obiskovalcev po skrbnikovi spletni strani, registracijo aktivnosti uporabnikov na tem spletnem mestu ter ocenjevanje in izboljševanje spletnega mesta z namenom, da bi jo lahko naredili še bolj prijazno do uporabnikov. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost shranjevanja piškotkov. Vse informacije nudimo na podstrani piškotki.

Zasebnost in varstvo podatkov

Za uporabo določenih storitev na spletnem mestu morate opraviti registracijo, pri kateri boste morali posredovati zahtevane podatke za uporabniški račun. V nadaljevanju pa po svojih zmožnostih skrbeti, da bodo v času trajanja uporabe teh storitev pravilni in ažurni. Odgovorni ste za vse aktivnosti, opravljene z uporabo vašega uporabniškega računa, zato je priporočljivo, da na javnih računalnikih ne shranjujete svojega uporabniškega imena in gesla. Več o varstvu podatkov si preberite na podstrani politika zasebnosti.

Kršenje pogojev

Če uporabnik s svojim ravnanjem povzroči lastniku spletnega mesta kakršno koli škodo, lahko zanjo moralno, materialno ter kazensko odgovarja. Za uporabo spletnega mesta in teh pogojev uporabe velja zakonodaja Republike Slovenije. Če ni z zakonom določeno drugače, imajo sodišča v Sloveniji izključno sodno in krajevno pristojnost za vse spore, ki bi izhajali ali bili kakorkoli povezani z uporabo tega spletnega mesta oz. pogojev uporabe.

Zadnja sprememba: 8.4.2020

Main Menu